Tutustu minuun

Rakkaudesta rokkiin ja rakentamiseen

Kuusamon pitkät, kylmät talvet ja lyhyet sääskien täyteiset kesät on kasvattaneet minusta kovan, periksi- antamattoman selviytyjän elämän haastavissakin olosuhteissa. Isäni oli raudan kova ammattilainen rakentamisen parissa, toimien työnjohtajana. Isän malli kovan työn tekemistä on kulkeutunut verissäni tehden myös minusta alan uurastajan. Lapsesta asti olen pyörinyt isän mukana rakennustyömailla.
Rakentamisen ohella suuri rakkauteni on ollut myös musiikki. Rumpuja olen soittanut erilaisissa kokoonpanoissa lähes 30 vuotta. Viime vuosina olen yhä enemmän harjoitellut laulamista. Tällä hetkellä nykyisessä bändissäni etuni on olla solisti.
Tieni rakentamisen ammattilaiseksi on alkanut kun  valmistuin talonrakentajaksi vuonna 1993 Kuusamon ammattioppilaitoksesta. Siitä asti rakentamista onkin riittänyt. Joten, kai sitä jo voi pikkuhiljaa tituleerata itseään ammattilaiseksi näillä vuosikymmenillä.
Jos ammattilaisnimike tulee kuluineiden vuosien kokemuksesta  niin samana vuonna minun tieni myös rakkauden ammattilaisena sai alkunsa. Koska noiden rankkojen rockvuosien aikaisesta tyttöystävästäni tuli nykyinen vaimoni. Meidät vihittiin sinä vuonna, jolloin valmistuin ammattiini. Siitä asti olemme kaikki nämä vuodet yhteistä leipää jakaneet.
Voisi oikeastaan sanoa et jotain samaa meissä on vaimoni kanssa . Sillä molempien intohimo on tavalla tai toisella kohdistunut rakentamiseen ja koteihin. Vaimoni on näinä kuluineina vuosina jopa muutaman talon rakentanut kanssani.
Tällä hetkellä hän työskentelee kiinteistönvälittäjänä sekä sisustusstailaajana/ -neuvojana.
Samasta firmasta missä hän on töissä löytyy kiinteistönvälitys, stailaus ja sisustussuunnittelijan palvelut. Vaimo tekee myös kiinteistöjen arvioinnit esim perukirjaa varten. Misa House voi hyödyntää vaimon ammattitaitoa myös palveluissaan.
Näiden yhteisten vuosien ylä- ja alamäkien keskellä meille on syntynyt kolme lasta , jotka alkavat kaikki olla jo lähes aikuisia. Vanhimmalla pojallani on jo oma perhe ja parasta että saan olla pienen Lilja tytön ukki.
Jotain on lapsillemme elämästämme siirretty nimittäin rakkaus rakentamiseen.
Kaksi poikaamme ovat molemmat rakentamisen parissa ja tyttärestämme on tulossa kovaa vauhtia pintakäsittelyn ammattilainen. Heidät kaikki voit tavata myös kanssani työmaalla.
Nuorempi poikani totesikin vasta kun tarjosin alan vaihtoa: ”...rakastan rakentamista ja olen ylpeä siitä että olen raksamies, miksi vaihtaisin alaa”. Joten ylpeä saan olla minäkin jälkikasvustani ja heidän käsillä tekemisen taidosta. Vanhin poikani on perinyt myös rakkauden musiikkiin ja soittaa kitaraa ja bassoa molemmissa bändeissä kanssani.
Niin ja kuuluuhan perheeseemme musta kääpiövillakoira Brädi. Häntä ei raksalla tapaa mutta innokas kotimme vahti hän on! 
Tämän katraan kanssa elämämme on asettunut Pirkanmaalle Tampereen Kämmenniemeen, Kuopion, Lohjan, Pirkkalan ja Kangasalan kautta kuljettuna. 
 
Eli tässä jotain minusta. Toivottavasti vielä kuulen myös sinusta jotain...
Tiedä vaikka raksalla tai rokatessa tavataan!


Miltä tää raksamies näyttää?

No raksamieheltä tietty